2010. november 10., szerda

Rombolók VIII. - Homoszexualitás



A homoszexuálisok 90-95 %-a nem homoszexuális, hanem deviáns, vagy erőszak áldozata, vagy beteg, vagy csak csalódott már az ellenkező nemben… Akkor is igaz ez, ha ma a homoszexuálisokat már nem bűnösnek, nem abnormálisnak, nem betegnek, nem deviánsnak, hanem mások helytelenül „más”-nak tekintik… 

A homoszexualitás kártékony az emberi fajra, nemzetre. Ellenkezik a megmaradás elvével, éppúgy, mint a szaporodjatok és sokasodjatok isteni paranccsal. Fogyó nemzetünk pedig nem engedheti meg ezt a luxust magának, hogy az ilyen abnormális, beteges törekvéseket megtűrje és támogassa!
Alig várom, többek között az új média törvényt, remélem ezt is leszabályozzák majd benne!

A homoszexuálisnak képzelt, gondolt emberek nagy többsége gyógyítható, kezelhető. A romboló reklámok, műsorszórók és fesztiválok kiadásait és bevételeit, inkább gyógykezelésükre kellene fordítani… Akár kényszergyógykezelésre (rossz társítások kerülendők, mint pl. a kényszer alkoholelvonó intézet)…

Azt pedig, hogy házasodhassanak, élettársi kapcsolatot bejegyezhessenek, nyilvánosan parádézhassanak meg kell tiltani! Az örökbefogadás kérdése, pedig fel se merülhet. Aki követeli (megjegyzem helyesen), hogy joga lehessen a gyermeknek az egészséges szexuális fejlődéshez, azt tanítja, hogy a mintaadás, a nemi szerepek elsajátítása elengedhetetlen az egészséges személyiségfejlődés során… Ugyanakkor azt is harsogja, hogy legyen joga a buzinak házasodni és más hasonló családrombolást is elkövetni!? Óvodákban például megtiltják a papás-mamás játékot, hogy ezzel se befolyásolják a kisgyermekek nemi identitástudatának alakulását!? Abnormális, degenerált felvetés… Az a vicc pedig, hogy: Megkérdezik Fodor Gábortól, aki babakocsiban tolja gyermekét, hogy: Kisfiú, vagy kislány? Mire ő felháborodásának, kérkedő tudálékossággal ad hangot, miszerint: Azt majd a gyereke eldönti, ha felnő! – már nem is olyan vicces… (Gondolom a Gabi, nevet miattuk anyakönyveztetik majd az utónév jegyzékbe.)
Bár még ezzel sem elégednek meg; a normális beállítódású családokat is szét kell zúzni… Erre az egyik legalkalmasabb módszer, hogy a vegyes házasságok preferálásával degeneráljuk a családokat.  *(Lásd később: Az előgondozás tapasztalatai IV.)

A fentiek, a 90-95 % azon részéről íródtak, akik a többségi társadalom kárára szándékosan, ártalmas mintát mutatnak…

Folyt. köv.


1 megjegyzés:

  1. Az USA egyre degenerálódik...
    Az anyja neve, és az apja neve helyett, már a 1. szülő és 2. szülő megjelölést vezetik be, egyelőre az útleveleknél...
    Nehogy sértve érezze magát az a homoszexuális szülő, aki még nem döntötte el, hogy apa, vagy anyaszerepre vállalkozik, mint "szülő"!?

    VálaszTörlés