2012. október 17., szerda

Rovásírásunkhoz...




Geönczeöl Gyula
Egy vita margójára

Igen sok ezer éves Sumér - Föníciai Magyar - Hun - Etruszk rovás írás

Javasolom megfontolni, hogy a rovásírás megtalálható pl. a FELVIDÉK kapujában, Felsőszemeréden, két példányban. Van arról híradás, hogy a lévai vár pincéiben egy kuruc rab hagyott hátra rovásírást.
De mindezeken túl: Mi legyen azzal, hogy Libanonban a Föníciaiak ősi írása egyértelműen a rovásírás volt. Minden beutazónak a kezébe nyomnak egy rovásírásos abc-t. Én is kaptam ilyet, mellesleg, nem véletlenül jártam be Libanont a Beiruti múzeumtól a Cédrusok völgyéig.
Ugyancsak így van ez az ETRUSZK írásokkal is, van vagy 24 ezer szöveg, java - része megfejtetlenül. Pedig az nem mást, mint a 3 EZER évvel ezelőtti ÍROTT magyar nyelvet tartalmazza, amiből az északi finnugor csoportok is kifejlődtek!!!
Vagy mi legyen a svájci hunoknál megtalált rovásírással?
Libanon népe ma is a FÖNÍCIAIAKTÓL származtatja magát, és a sumérok leszármazottainak tartják magukat. Legközelebbi rokonaiknak pedig a magyarokat tartják, akikről büszkén beszélnek.
Vagyis ez az írás már Mezopotámiában, Föníciában, a Kárpát - medencében és az olasz félsziget kultúrnépének hagyatékában is megtalálható.

Mi magyarok annyira el vagyunk nyomva, hogy a saját kultúránkról sem beszélhetünk.
Tegnap láttam egy vitát Tusnádfürdőn, ahol kiderült, Budapestről irányított kontraszelekcióval üldözik az erdélyi magyar nemzeti, ifjúsági mozgalmakat, éspedig budapesti káderpolitika alapján, ami ÁVH-s piszkos kezet jelent, és azt az "elismert" vezetők hajtják végre. Ugyanazt láttam, ami Délvidéken, vagy a Felvidéken folyik. Faji alapú magyarüldözés, Budapesti irányítással.

 Nem véletlen, hogy pl. rovásírás ügyekben sem akarnak tudomást venni a következőkről:

 - Az ezer sebből vérző finnugorizmusba kapaszkodó elnyomóink:
 a kommunisták, pánszlávok, pángermánok, vagy a Robespierre-i holdkóros ideológiák mai bajnokai (A liberális szivárvány koalíció tagjai - a saját fantáziájukra bízom, hogy a névsort összeállítsák).
 - Minden, minket a keleti népekkel összeuszító "intézmény".
 - A latin birodalmat továbbéltető mai, mindenféle maszlagba bujtatott intézmények és a Haynau által megreformált református egyház, amely letért az eredeti alapító alkotmánya által kijelölt útról és immár nem a magyar kulturális és szellemi megújulás bajnoka.
 A primitív európai faji türelmetlenség és primitív gyűlölködés a valódi probléma. Ezzel a tengeri kígyóval birkózik a magára hagyott magyar etnikum évszázadok óta.
 
A magyar kérdéssel az foglalkozzon, AKIBEN VAN elég Alázat!
A többi részletkérdés.


Hozzászólónk küldte a fenti bejegyzéshez, feltétlen olvassák el! Idegen szabvány


Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)


1 megjegyzés:

  1. Sajnos előbb a házunk táján kell körülnézni: idegenek kezébe adják a rovás szabványosítását, ebben élen jár a Magyarok Világszövetsége is: http://rovas.info/index.php/hu/koezelet/1276-az-idegen-szabvany-kesziti

    VálaszTörlés