2012. június 26., kedd

Homofób fóbiás, antiszemitázó szenátorok…


Tegnap előtt az esti híradó - egy erősen szemita vonásokkal bíró - bemondója arról tájékoztatott minket a közszolgálatinak álcázott műsorban, hogy ötven amerikai szenátor tiltakozott levélben a magyarországi növekvő antiszemitizmus és homofóbia ellen!
Gondolom, az értelmi szerző Hillary Clinton, vagy valamelyik hasonlóan eltévelyedett politikustársa… értem én, hogy a „libás zsidót” akarják miniszterelnöknek, de azért nem kellene ennyire nyilvánvalóan leleplezniük alantas szándékukat, ahogy a homofób fóbiájukat sem…
A homofóbia nem direkt gyűlölködés, hanem ösztönös ellenállás, létkérdése egy nemzet megmaradásának. Aki a homoszexualitást támogatja, az méltó a pusztulásra. 
Az antiszemitizmus vádja pedig nevetséges... minket nem érint meg, mert ránk nem jellemző... sosem volt az. Az antiszemitizmus egyébként nem valami akció (támadás) a zsidóság ellen, hanem épp az ellenkezője, a nemzetek önvédelmi reakciója. Válasz a zsidóság gyűlölködésére, cionizmusára, rombolására… Egyébként pedig egyszerű projekció az ezzel való vagdalkozás… 
Ha nem tudják mit jelent, kérdezzék meg a személyes pszichiáterüktől… Mert önök bizony rászorulnak a segítségükre… Mi mindenesetre megmaradunk a családnál… Mert ahol a család, mint érték a meghatározó, ott nincs szükség dilidokira

Önök szerint a zsidó egy öngyilkos fajta? Vagy mivel magyarázzák azt a tényt, hogy a zsidók többsége – korábban más országokban lakó zsidósággal karöltve - Magyarországra tért vissza a háború után, s hogy azóta is tömegesen „menekülnek” hazánkba, oda, ahol szerintük a világon a legnagyobb mértékű az antiszemitizmus!?

Maguknak teljesen elment az eszük, vagy csak hazudnak nótoriusan? Holokauszt ügyben pedig keresgéljenek csak a Wall Street-en... Meg kérjenek bocsánatot a világtól, és a jóhiszemű amerikaiaktól szeptember 11-ről terjesztett hazugságaik miatt... Tehát, ha elfogadnak egy jó tanácsot... Söprögessenek először a saját portájukon... Hillary asszonnyal az élen...

Azért ne izguljanak, senki sem azonosítja az önök degenerálódását és beteges nyilatkozatait az amerikaiakkal… ahogy, reménység szerint a mi vezetőinket sem a magyarsággal.


Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)

3 megjegyzés:

  1. Nem értettem miért ez a nagy hajcihő... Pár nap múlva, kiderült, hogy Bp-en rendezik meg a "melegek olimpiáját", ahol az amerikai nagykövet asszony is részt vesz, sőt támogatja a rendezvényt.
    A meghívott nagykövetek többsége mégis távolmaradt.

    Ez provokáció!

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Crowley Képviselő Úr!

    Köszönöm a levelet, amit nekem küldtek. A legjobbkor tették ezt, ugyanis éppen a segítségüket szerettem volna kérni egy olyan ügyben, amelyben a kormányközi kapcsolatokon és nagykövetségen keresztül nem sikerült célt érnem.

    Magyarországon az általam vezetett politikai közösség, amely kereszténydemokrata alapokon áll, évtizedek óta harcol a szabadságért és az emberi méltóság tiszteletéért. A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében. A szabadságunk visszaszerzése óta folyamatosan harcolunk az emberi méltóság tiszteletéért a magyar társadalmi és közéletben egyaránt. Az ez ügyben elért sikereinkről washingtoni nagykövetségünk szívesen szolgál részletekkel. Munkánk során jelentős antiszemita támadások érik közösségünket és személy szerint engem is. A támadások során a szélsőséges erők „zsidóbérencnek” titulálnak bennünket. Ezek az erők a legnagyobb támogatást az Egyesült Államokból kapják. Az antiszemitizmus magyarországi központja egy olyan hírportál, amely a magyar kormány föllépése elől az Egyesült Államokba menekült, s onnan végzi gyalázatos tevékenységét. Ha ez a probléma megoldódna, az antiszemitizmus magyarországi erői jelentősen meggyengülnének.

    Kérem Önöket, hassanak oda, hogy megszűnhessenek Magyarországon az Egyesült Államokból támogatott antiszemita provokációk. Miután az Egyesült Államok kormánya visszautasította kérésünket, Önökhöz fordulok segítségért.

    Üdvözlettel,

    Orbán Viktor

    VálaszTörlés
  3. Amerika kérjen bocsánatot az atombombák ledobása miatt.
    Kérjen bocsánatot Purple Harbor-ban odavetett katonáiért.

    VálaszTörlés