2011. május 10., kedd

Leszámol(ósdi)


Az intő jelek valóssággá váltak - elkezdődött a leszámolás
2011. április 28. 07:07:54 Neményi.net

Tavaly, az Orbán-kormány felálltakor fogalmaztam meg néhány intő jelet, melyek figyelmeztettek: ácsi! Nem olyan biztos, hogy az új rend a magyar emberért tevékenykedik! Igen nagy a valószínűsége, hogy elsődleges célja talán a nemzeti ellenállást megjelenítő JOBBIK és a hozzá kötődő gárdák eltakarítása. Merthogy a gazdiknak ez a fontos, nem a népjólét. Az elmúlt hetek eseményeinek a tükrében ezért nem árt, ha Pintérre vonatkozó kételyeimet itt megismétlem:

    "A 2. Orbán miniszterei közül Pintér Sándor a leginkább irritáló. Pintér felkérését Orbán azzal indokolta, hogy hajdan két hét alatt leállította a maffia tevékenységet.

    Igen, le. De ez nem azt jelenti, hogy Pintér alkalmas egy becsületes, tisztességes, bűnt elítélő társadalom rendfenntartó hivatala vezetőjének. A maffiózók oly gyors megfékezése pl. egy maffiózónak valóban gyorsan sikerülhet, mert nem kell mást tenni, csak a versengő bandákkal közölni: "Fiúk! Amíg én vagyok hatalmon, addig ácsi...." - és a fiúk veszik a lapot. Megszűnnek az erőszakos cselekmények, de folyik továbbra is az olaj, és sorozatban öngyilkosok lesznek az ügyekre rákapó tisztességes rendőrtisztek, alakulnak a bankügyek, stb. De az utcán látszólag rend van!

    Intő jel: Pintér megígérte, hogy a cigányok utcai őrjöngését is leállítja két hét alatt - ami minden, csak nem hihető. Talán majd a cigánymaffiózók is megfékezik az utcán százszámra magánakciókban ügyködő fiatalkorúak garázdaságát, lopásait, rablásait, markecolását? Kétlem. Azok nagy része még nem tartozik a gazdagabb, szervezett bűnözők közé - legfeljebb igénybe veszik azok védelmét.
 
    Intő jel, hogy Pintér első megszólalásában haverját, az 56-os ünnepet vérfürdővé alakító Gergényit védte meg mondván, hogy törvényes volt, amit tett. Intő jel, mert a Fidesz azért már pedzegette, hogy a 2006-os rendőrterrort kivizsgáltatná - de ilyen havernak a miniszteri székbe ültetése ezt a szándékot nevetséges blablává süllyesztette."


Hát a patkánynak nem sikerült két hét alatt rendet teremtenie. Mentségére szolgáljon, hogy talán nem is akart. Vagy úgy értették a két hét alatti rendcsinálást, hogy ennyi idő alatt eltakarítja a népi mozgalom embereit és szabadabbá teszi a bűnözők előtt a terepet? Ugyanis, az utcán ma nagyobb a rendetlenség, mint a szocok idején. A putris cigányság szája nagyobb, mint valaha és a magyar társadalom biztonságát tekintve veszélyesebb, mint bármikor korábban. Gyöngyöspata erre a megrázó példa. És mi a kormányzat válasza erre?

1. Kormányrendeletben tiltja meg, hogy az emberek megvédjék magukat az utcai támadásoktól, hiszen akkor olyan tevékenységet folytatnak, ami a rendőrség feladata lenne - és máris ugrik a százezer forint büntetés. A rendőrségnek meg nincs erre megfelelő állománya, sem felkészültsége, sem harci kedve. A kormányrendelet pedig akkora jogi gubancot teremt, hogy abból az ügy lényege ki sem látszik.
 
2. Úgy látszik, az ellenállás területén sem sikerült a 'rendet' két hét alatt elérniük, merthogy immár három éves börtönbüntetést helyeznek kilátásba azoknál, akik bármiféle olyan öltözékben jelennek meg az utcán, amitől kedvenc cigányaik, zsidóik szavakban rettegni méltóztatnak. Ez azt jelenti, hogy bárkit, bármikor, bárhol le lehet ültetni, hiszen ez a két társadalmi csoport akkor és úgy hazudik, ahogy pillanatnyi érdekei megkívánják és senki sem tudja eldönteni, hogy volt-e egyáltalán bármiféle félelemkeltés, vagy, hogy mit is jelent az egyenruha. Csak az egyértelmű, hogy kiket is akarnak kivonni a társadalomból az 'egyenruhás bűnözés' címszóra hivatkozva.
 
Így hát egyéves kormányzás után a FIDESZ elérte, amit a gazdik elvárhattak tőle: jogalapot teremtett a nemzeti ellenállás fölszámolására, a nemzeti érdekeket képviselő, azokért kiálló politikai képződmények, csoportok, szervezetek törvényi betiltására, tagjaik és bármiféle ellenállást kinyilvánító, nemkívánatos személy bebörtönzésére. Így már érthetővé válik, hogy Budaházy miért ül börtönben még most is, nevetséges, mondvacsinált vádakkal. Ő is ellenállt a globális hatalomnak! Sőt, ellenállást szervezett! Sőt, olyan dolgot leplezett le, ami az ország felvásárlásának lényegi lépését alkotta volna - a globális hatalom szemében ezért terrorista. Tettével meggátolta a valódi terroristák térhódítását, a helyi népesség alacsonyrendű munkára kényszerítését - szörnyű nagy bűn!
 
Hogy kedvenc cigányaik naponta ölnek meg, kínoznak meg, vernek meg brutálisan, vagy agyon, vagy csak rabolnak ki idős embereket, terrorizálják a magyar lakosságot? Na és?! A Likud* testvérpárt és maffiózó belügyére szemében úgy látszik ez nem, hogy bűn lenne, hanem éppen talán erény, mert beleillik a magyar lakosság rabszolgasorba döntésének menetébe. Ezt várják a gazdik! Kiszolgáltatottá tenni a lakosságot, anyagilag a nullára leszorítani (egyenlőség a nulla szinten), aztán a szabadság jegyében, annak hazug szólamaival azt tétetni meg velük, amit szabad. Közben imamalomként mormoltatni: 'szabadok vagyunk' 'egyenlők vagyunk' - igaz, 'vannak nálunk egyenlőbbek' (a kisebbséget alkotó zsidók és cigányok, betelepedett fölvásárlók), - 'de hát ők a magasabb rendű emberek. Ők az igazi emberek, mi pedig a szolgálatukra teremtett páriák vagyunk' - ahogy ezt a Talmudban is szépen megfogalmazzák.

Avagy még sem? A kormányzati politika és törvénykezés azt sugallja, hogy mégis.

A ballib megmondóemberek nemzetközi ribilliója szerint aztán még inkább. Mert mi hitvány fasiszták vagyunk, akiknek még bűntudata sincs azért, amit a holokauszt alatt nem követtünk el. Sőt, még oly nagy pofátlanságra is vetemedünk, hogy emlékezünk arra, hány zsidót is mentettünk meg, segítettünk, amikor üldözték őket, hányan élték túl Budapesten, vidéken a deportálást, a bombázásokat. Pedig állítólag szégyenkeznünk kellene azért, hogy a magyarországi hatszázezres zsidóságból a szemünk előtt hatszázezer zsidó nőt, és gyermeket szállítottak ki és mind megölték Auschwitzban, a férfiakat meg kihajtották munkaszolgálatosként az orosz frontra és pusztultak el ott százezrével, és csak kétszázezer zsidó élte túl Budapest ostromát és még csaknem ugyanennyi tért vissza, vagy ment Auschwitzból egyenesen Palesztinába, Amerikába, Ausztráliába. Hogy az összeg nem stimmel? Már az, hogy összeadjuk és számolunk hitvány fasiszta, rasszista antiszemita felfogásunk tükre - és már ezért is börtön jár, mint a holokauszt tagadásért, általában.

Miért is vagyunk antiszemita, rasszista hitvány fasiszták? Mert nem tiszteljük eléggé őket. Mert nem nézzük jó szemmel, hogy milliókat nyúlnak le semmiért - hiszen az nekik jár - ahogy ezt a zsidó filozófusok és pártfogóik a nemzetközi közvélemény előtt méltatlankodva kifejtették. Nekünk meg a pofánk jár, ahelyett, hogy még nagyobb tempóban járna a kezünk és látnánk el kedvenc cigányaikat segéllyel, zsidóinkat birtokkal, profittal, értékekkel.
 
A FIDESZ pedig az alkotmányozás átejtő feladata végeztével elérkezettnek látja az időt, hogy a nemzeti ellenállással leszámoljon. Ugyan zokon vették, hogy az alkotmányozásban nem vett részt számos politikai erő, mert így kétharmados hatalmuk fitogtatásával azok javaslatait nem tudták látványosan lesöpörni az asztalról, mint a feladatot komolyan vevő JOBBIKéit, de nem azok a lényegesek, hanem az a politikai erő, aki megmutatta: valóban a nemzet érdekeit tekinti meghatározónak. Ez pedig populizmus, hungarizmus, azaz megbocsáthatatlan bűn. Antiszemita, náci rasszizmus.
 
A FIDESZ meg nem akar a gazdiktól újabb fekete pontokat kapni - jóllehet, a két választás közötti, a helyhatósági választás megnyerése érdekében kifejtett retorika alátámasztására tett kényszerlépések miatt megkapta már a magáét. A médiatörvénynél is elmulasztották a nemzetközi zsidó közvéleménynek világossá tenni, hogy az abban szereplő megszorító intézkedések nem a balliberálisokat érintik, azokat a nemzeti ellenzék számára építették be. Így a FIDESZ most szépen kijavítja a múltbéli hibáit és a szocikénál keményebb megszorításokat vezet be a Széll Kálmán terv hangzatos neve alatt. A JOBBIK meg ezekre a megszorításokra, mint ilyenekre pofátlanul felhívja a figyelmet ahelyett, hogy tapsolna a kétharmadosok intézkedéseit dicsérve. Ezzel maga is a nemzeti ellenálláshoz tartozónak bélyegzi meg magát.
 
Hogy a FIDESZ a gazdik elismerését elnyerje, ezért már konkrét lépésekre is kényszerült. Elérkezett az idő a nemzeti ellenállás, a nemzeti párt és mögöttes mozgalmak fölszámolására. Ennek jogi keretet kell teremteni. Olyan eseményeket kell kiprovokálni, aminek ürügyén olyan rendelkezések törvények hozhatók meg, amellyel a nemzeti ellenállás úgy helyezhető törvényen kívül - és számolható fel rendőri, bírósági eljárással - hogy abból nem látszik az ún. 'demokrácia' sérelme. A 'demokráciáé', ami még véletlenül sem alkalmazható a magasabb rendűnek nyilvánított kisebbségeken és 'haladó' szervezeteiken felül másokra, legkevésbé a magukat büszkén magyaroknak vallókra.
 
Hát ezt látom én az elmúlt időszak eseményei mögött. A kormányzat olyan intézkedéseket hozott, melyeket a helyi cigányság joggal értelmez úgy, hogy nekik szabad a vásár, azt tehetnek, amit akarnak, védett állatokká váltak a liberális demokráciában. A Likud és eszmei hálózata megvédi őket. Hazudhatnak, amit akarnak, mert aki az igazat mondja ki, az kerül börtönbe. Lophatnak, erőszakoskodhatnak, ahogy kedvük tartja, hiszen aki ebben meggátolja őket, az törvénytelenséget követ el, hiszen az önvédelem, a védelem immár törvényileg tilos. Leszámolhatnak vélt, vagy valódi ellenfeleikkel, hiszen ha nem cigány, akkor bármit is tesz, ő lesz a bűnös és megy a dutyiba.

A gondot a jelenlegi hatalomnak azok a világhálós szócsövek jelentik még, melyeket eddig nem tudott a hatalma alá gyűrni. De nem kétlem, erre bizonyára meg van már a kormányzat megfelelő cselekvési terve, és már megtette az előkészítő lépéseit, hiszen nem a jogszerűség, hanem az aljasság ami őket jellemzi, vezérli. Hazugság, mint a Böszme idején. A hazugság törvénye viszont az igazságot nem viseli el, az a legnagyobb ellensége, ezért az igazság csatornáit le kell zárniuk.

Tudják-e? Fogják-e? A kérdés, hogy hagyjuk-e? Meg van-e nálunk az a bölcsesség, amivel a lépéseiket meg tudjuk előzni, akadályozni? Majd elválik. Én reménykedem és továbbra is az igazat, mindig csak az igazat mondom ki - és ki is mondom.


Cser Ferenc

Olvasónktól kaptuk, köszönjük!
 

    
*Likud – a Fidesz izraeli testvérpártja hivatalosan



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése