2011. április 22., péntek

Eljött az ideje, hogy ne szégyenkezzünk


Kövér László: Eljött az ideje, hogy bevalljuk a szégyent
2011. április 17., vasárnap 19:35     InfoRádió / MTI
                                               

Az Országgyűlés elnöke szerint bár eltelt 67 év, a holokauszt pusztítását Magyarország a mai napig nem tudta feldolgozni; Kövér László erről vasárnap, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen beszélt Budapesten, a Terror Háza Múzeum előtt.

A házelnök szavai szerint az, hogy a holokauszt idején "aljas sebészi munkával" egy egész nemzedéket vágtak ki az életből, az a nemzet tragédiája és a megbomlott egyensúly igazán sohasem helyrehozható. "A múltat nem csak eltörölni nem lehet, de elfelejteni sem szabad" - hangsúlyozta. "Mindenkor ki kell állnunk azok mellett, akik a nemzethez tartoznak (...), és akkor talán békévé oldódik majd végre az emlékezés" - fogalmazott Kövér mintegy száz ember előtt mondott beszédében.

Az Országgyűlés elnöke szerint "talán eljött az ideje annak, hogy annyi elhallgatás után történelmünket egészben lássuk, hogy bevalljuk a szégyent és elvégezzük, amire a gyász kötelez. Ne méricskéljünk a megpróbáltatások között. Nem szemezgethetünk a múltból, az emlékezet nem lehet válogatós" - fűzte hozzá.

-------------------------------------------------------------

Kövér úr! Ön nagyon téved! Szégyenkezzenek a Hell-erek, a kaszinóváros építők, és a palesztinokat halomra gyilkolók! (a szerk.)

1 megjegyzés:

  1. Kérdezze meg a budapestieket!
    Ott bizony sokan emlékeznek, hogy több zsidó tért vissza Bp-re, mint amennyit elhurcoltak! Ez bizony azért történt így, mert a lágerből mind ide csábították a felszabadult társaikat, akik más államokban éltek korábban... Tudja miért? Mert Magyarország garantálta a megélhetésüket és a biztonságukat! A mai napig is minden állam között a legtoleránsabbak vagyunk.
    Nem mi lőttük Dunába a zsidókat, hanem a zsidóság legalja és bérenceik... akik később kivégezték, ledarálták a magyar hazafiakat is, az ÁVO emberei... Akik között a legtöbb, zsidó származású és romungró volt.

    Kövér úr, még egy szóra!

    A Terror Háza a kommunizmus áldozatainak épült, eredetelig... A kommunizmus, pedig a zsidóság egyik főműve. Lassan azonban átalakult, úgy néz ki mára a zsidóság önsajnálkozásának egy újabb bástyájává erősödik, önöknek köszönhetően...

    Én, a fia helyében lesütném a szememet, ha önre nézek!

    VálaszTörlés