2012. június 19., kedd

Gyalázatosak a gyalázkodók...


Meggyalázzák nagyjaink szobrát, emléktábláját… Horthy Miklós, Tormay Cécile, Wass Albert, Nyírő József... Vezetőink pedig gyáván tűrik...

Nekünk legalább vannak nagyjaink, akikre örökké felnézhetünk!

Hiába... A gyalázkodók sosem tanulnak, pedig csak saját múltjukkal kellene szembenézniük... Saját nagyjaikkal, a cionista vezéreikkel... tőlük kellene kérdezősködni a holokauszt ármánykodásai felől... hogy kiknek az érdeke volt a legszegényebbjeik elveszejtése... Szembe kellene nézni végre a saját múltukkal, sorsukkal, nem gyáván a másokét megpróbálni gyalázni... Persze ahhoz bátorság kellene. Nagy bátorság...
Egy célt értek el vele… hogy felhívja a figyelmünket hőseink, köztük Tormay Cécile agyonhallgatására... Utána olvastam, s erre biztatok másokat is! Igazi kincset találtam... Remélem, bekerül végre a kötelező olvasmányok közé... A furcsa az, hogy sem irodalomból, sem történelemből, sem a református teológián, sem a szociális munkásképzőbe nem tanultunk róla... Pedig, kétszer is jelölték irodalmi Nobel-díjra… s ő hozta létre a legnagyobb civil szerveződést Magyarországon, mely több mint egy millió női tagot számlált… (nem feminista mozgalom volt!)

Sosem késő pótolni a hiányosságunkat… megéri! 

Őket nem lehet meggyalázni, kiutasítani… mert mindig is felette álltak és állnak a gyalázkodóiknak… szellemük örök, emlékük kitörölhetetlen.


Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)

1 megjegyzés:

  1. Eszterházy János a felvidéki parlamentbe egyedüliként védte a zsidóságot. Meg is kapta érte a "jutalmát" tőlük, amint kezükbe került a kommunista hatalom megbosszulták!
    Olyanok mint a cigányok, nem lehet őket megvédeni (még saját maguk okozta támadástól sem), mert azt is megbosszulják!

    VálaszTörlés