2009. augusztus 25., kedd

- Gyűlöljétek egymást! -


Elfogták az orgyilkosokat, adták hírül a „mindig pontos és kíméletlenül objektív” médiumok. Négy, hat, nyolc, harminckettő, százhuszonnégy elkövető, mindenki, aki csúnyán néz, nagydarab és az interneten is vállalja, hogy nem akar komája lenni egy romának se. Áldozatok vannak, ez tény, ahogyan az is, hogy a hétvégén hasba szúrtak egy tizennyolc éves fiatal fiút a cigányok, mert Gárdistának vélték. A „mértékadó” híradásokból kimaradt, ahogyan az is, hogy nem hirtelen felindulásból, hanem kitervelten kerítették be autókkal, majd szúrták le a hátrányos helyzetűek. Emlékeztetésképpen arról a Gárdáról beszélünk, amely soha nem követett el erőszakot, és az árvíz idején, a gátakon állva védte homokzsákokkal a faluvégi putrisort. A fiú Gárdista volt. A cigányok pedig hozták a formájukat. Természetesen nem ő az első áldozata a cigány önbíráskodásnak. Nem múlik el hét anélkül, hogy vért lássunk, nem múlik el hét anélkül, hogy ne temessünk. Terror uralja az országot, pénzünket a nagyhatalmúak, életünket a cigányok veszik el. A médiumok ontják a mocskot, tüzelik a romákat, tudjuk, nekik nem kell sok, valamirevaló cigányembernél zsebben van a gyilok, a kezük is gyorsan jár, gyorsabban, mint a józan eszük. Leírom: a kormány szándékos és számító tétlensége, a kereskedelmi televíziók uszítása halált hoz a magyarra és rettegést minden tisztességes emberre.
Ha tíz, húsz magyar békés, be nem jelentett gyűlést tart, könnygázzal oszlatják fel az összejövetelt, és bíróságra citálják az ott jelenlévőket, ha csavargó cigányok hordákba verődve zaklatnak rémült polgárokat, jogtalan „járőrözésnek” nevezik és csóválják a fejüket (A végletekig legyengült vidéki rendőrőrsök maguk javasolják az önvédelemnek ezt a formáját a bűnelkövetésre determinált romáknak. Van valami furcsa perverzitás a dologban. Természetesen ugyanez tiltott a magyar többség számára, a magyar csendőri alakulat életre hívásánál már komoly rendőri erők sorakoznak fel, hogy azonnali hatállyal akadályozzák meg a törvénysértést). Nem járőrözés ez kérem szépen, csak a határaikat próbálják a cigányok feszegetni. Üzenetük egyértelmű: nem jöhettek a területünkre, ez már a miénk, csak mi mehetünk kalandozni, rabolni és ölni hozzátok! Magyarország belsejében új határok rajzolódnak. A televízió pedig hazudik, hazudik és hazudik. A veszteségek torz rangsorolásával kialakítják azt a téves képet, hogy Magyarország rasszista és antiszemita. A Jó Isten bocsássa meg bűnüket, mert ha nem, egy napon nekik is menekülniük kell majd a magyarok igaz haragja elől!


ui.:
Másfél hét múlva lesz a szexuális kisebbségek felvonulása (Szeptember 5. Sabbath). Aki teheti, a helyszínen segítse a beilleszkedést. A tévések árgus kamerái is ott lesznek, mutassuk meg nekik, nincs hiba a magyaros vendéglátásban!


"Korrekt" anyag: ITT!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése