2012. február 18., szombat

Nyílt személyes levél Göncz Kingához


Asszonyom! 
.

Nem tudok hallgatni minapi tette hatására, mellyel álláspontom szerint kimerítette a minősített hazaárulás bűncselekményét.

Hiába is kísérli meg minősíthetetlen tettét eladni megcélzott választói előtt véleményem szerint még a ködös lelkű volt választói egy részét is mélyen elgondolkodtatja majd tette.

Számos olyan emberrel volt módom beszélni, akik korábban volt szavazóinak tekintették magukat, de feltört lelkükből az Ön és tettestársai által ismét sokadszorra megtiport magyarságuk!

Több alkalommal volt módom Önnel szerencsétlenségemre személyesen találkozni, hiszen az 1956-os forradalomban a Kossuth téri sortűzben gerincen lőtt kebelbarátom és harcostársam Torma Lajos Önnel egy házban élt évekig a budai Vércse utcában.

Áldott emlékű 1989-ben a valamikor szebb jövőjű MDF soraiban 1989-ben megismert Torma Lajos matematikus szerencséjére már nem élhette meg az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulóját tolószékében, ahova közel ötven évig kényszerítették a Földművelési Minisztérium tetejéről az ártatlan tüntetőkre sortüzet zúdító rohadt ávósok, mert néhány nappal korábban 2006 szeptemberében "szerencséjére" itt hagyta örökre barátait, tisztelőit.

Ön szomszédjaként nem tartozhatott ezek közé!

Ha Lajos élne az Ön által is most megtaposott álmait kérné számon a magukfajtáktól, de számonkérné az Ön és tettestársai által elkövetett tömeges bűncselekményeket is, melyet a forradalom 50. évfordulóját méltó módon megünnepelni szándékozó állampolgárok ezrei ellen követtek el.

Tudnia kell, hogy védekezése mutatja gátlástalan erkölcstelenségét, mellyel azt próbálják együtt bizonygatni Tabajdi Csabával, akit szintén személyesen ismerek 1990-től a legnagyobb sajnálatomra, hogy a kormány ellen léptek fel Hazánkat aljas módon minősítők támogatására.

Mily érdekes, hogy az akkori Ön által is képviselt bolsevik kormány által felhatalmazott rendőrterrort és nemzeti szimbólumaink lábbal taposását akkor 2006 decemberében ott Brüsszelben, ahol megalázott társaimmal a pulpituson ülve bizonyítottan bemutattuk, az Ön Európája némán tűrte, ezzel megvalósítva Lenin álmát a bolsevik kettős mércét!

Önök társultak Hazánk rosszhiszemű ellenségeinkhez lakáj módon kiszolgálva folyamatos további kirablásunkat!

Tudnia kell, mert ez nem titok, hogy nem a jelenlegi narancsos "forradalmi" kormányunkat védem, mert soha nem szavaztam rájuk és nem is fogok!

Különösen egy dolgot kiemelve vagyok politikai ellenfelük, amióta az akkori házelnök, Szabad György kérésére a Trianoni diktátum emlékére végre hosszú évtizedek után egy perces tisztelgést kérve a Fidesz teljes akkori frakciója az Önnel egy gyékényen áruló, szerencsénkre a hazai politikából önmagát végleg kiíró SZDSZ-szel együtt tüntetőleg kivonultak az Ország Háza ülésterméből.

Önöknek felelniük kell majd erkölcsileg, politikailag és büntető jogilag hazaárulásukért.

Olyan nemzeti kormányért dolgozom lankadatlan lendülettel, mely megteremti az Ön és tettestársai független bíróság elé állításának törvényi feltételeit.

Áldott emlékű Torma Lajos 56-os hős barátom emlékére esküszöm, mindent meg fogok tenni, hogy nemzetellenes tettük a jog és történelem ítélőszéke elé kerülhessen.

Reiner Péter

2012. február 16.

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése