2010. november 7., vasárnap

Rombolók VII. - Média


Média

Előrebocsátom, hogy az itt olvasható írás nyelvezete, stílusa és szóhasználata eltér az általam preferálttól... Kérem, hogy annak tartalmát helyezzék előtérbe, a generált indulatok megjelenését tudják be, a szándékos pusztítás felismerését követő  felháborodásomnak.

Mi történik egy pozitív hírrel, ha a jelenlegi médiumok kezébe kerül?

Tegnap XVI. Benedek pápa felszentelte, s a bazilika rangjára emelte, Barcelona legimpozánsabb épületét, a Sagrada Família katedrálist. (Katalán nyelven a hivatalos neve: Temple Expiatori de la Sagrada Família - A szent család engesztelő temploma)
A templom szigorúan a hívek adakozásából épül. A csodálatos katalán építész, Antoni Gaudí 1882 óta épülő, máig befejezetlen remekének vasárnapi felszentelésekor a pápa határozottan kiállt a hagyományos családmodell mellett és az abortusz ellen, s közvetlenül bírálta a homoszexuálisok Spanyolországban engedélyezett házasságkötését, a könnyű válást, az abortuszt és a pedofíliát.


Végre egy hír, melyre felkapjuk a fejünket, végre valami érdekes, felemelő… De hát ne reménykedjünk, végül is ez is csak egy szemétforgalmazó liberális csatorna „hír”szerkesztése…
A következő képsorokban, nem hallhatunk a templom történetéről, a pápa beszédéből sem idéznek, nem is a hívek tömegét, rajongását, tiszta tekintetük ragyogását mutatják, amiről a tudósítás szólhatna… Nem, ne gondolják már, hogy a magasztos dolgot pozitív hírként élheti meg bárki is! Nesze, s már mutatják is a rutinos mozdulattal összevágott képet, ahol a következő kockán a „spontán” szerveződő buzikból álló pápaellenes horda tüntetését láthatjuk, akik lendületes nyelvcsapásaikkal túrkászva homokos partnerük szájába, miközben a kamerákba guvadt szemeikkel pózolnak, sugallva, hogy reméljük, mindnyájan látjátok, mit csinálunk mi itt pimasz módon…

De nem csak ezért érdekesek ezek a médiumok, mert egy vágással negatív tartalommal töltik fel azt, ami pozitív… Látszólag felháborodnak azon, hogy léteznek pedofil papok, ugyanakkor támogatják a pedofíliát és a homoszexuálisok házasságát, sőt, azt követelik, hogy legyenek homoszexuális papok, később persze majd ők is házasodhassanak! „Szerényen”, egyelőre megelégszenek azzal, hogy eskethessenek homoszexuális papok, esküdhessenek homokosok a templomban… s ha már államilag engedélyezik a pedofíliát, hamarosan joggal követelhetik, hogy a papok is lehessenek pedofilek… Helyben is vagyunk… Mi jön aztán? Majd követelik, hogy a pedofílok is lehessenek buzik, és házasodhassanak templomba, ahol homoszexuális pappár celebrálhatja a szextartást, akarom mondani szertartást… vagy tudom is én mit. Aztán majd követelik, hogy fogadhassanak örökbe is, kizárólag konzervatív, vallásos, fehér, középosztálybeliktől – a kiskorúak befolyásolása miatt – elvett gyermekeket… Beteges hajlamuk és aberrált gondolatuk bármeddig fokozható, tetszés szerint.

Hát ez történhet, ha a másvallásúak elárasztják Európát, s aztán megpróbálják értékeit lerombolni…

Azt követelni az Egyháztól, hogy ne legyen konzervatív, hanem legyen liberális, az olyan, mintha azt kérném, szűnjön meg létezni! Persze ők nem kérik ezt, hanem követelik. Nekik egy istenük van, a Káosz.

Azért fontos, hogy mi most közöljük azt, ami a tudósításokból, a nézőnek kimaradt:
Spanyolország különösen fontos helye azoknak az erőfeszítéseknek, amelyeket a Vatikán az elvilágiasodás ellen tesz. Egész Európát arra biztatta, hogy fedezze fel újból keresztény gyökereit. "Európának meg kell nyitnia magát Isten előtt, s félelem nélkül kell találkoznia vele. A tudomány és technológia Európája, a civilizáció és a kultúra Európája egyszersmind olyan Európa kell legyen, amely nyitott a transzcendencia és a más kontinensekkel ápolt testvériség előtt" - fogalmazott a pápa.

Ami tiszta gondolat, az tiszta marad, még akkor is, ha megpróbálják beszennyezni, eltorzítani, kedvünket szegni! Azért se hagyjuk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése