2013. március 18., hétfő

Geönczeöl Gyula véleménye az abortuszpolitikáról...



Az ENSZ-nek nem tetszik a kormány abortuszpolitikája... A nők jogaival foglalkozó bizottsága felszólította a kormányt, hogy állítsák le többek között az abortuszt ellenző plakátkampányt!
 
"Nem szeretek ronda dolgokkal foglalkozni... De az alábbi hírek alapján megnéztem a Patent egyesület honlapját.

Ki kell mondanunk, hogy a magyar nők a magyar nemzet tagjai.
És nem valamiféle elvadult nemzetközi nihilista hisztéria és nemzetközi, nemzet és közösségellenes liberális tömegszervezetek tárgyai.

A nemzet jövője mindannyiunk ugye. Ha a magyar férfiak milliószámra pusztulhatnak a nemzetünk letaposására kirobbantott háborúkban, akkor miért nem figyelhetünk arra, hogy ugyanazok, akik a háborúkat kirobbantják, most a nemzetünkhöz tartozó hölgyek, asszonyok és fiatal lányok méhében akarnak turkálni.
Egyszerűen arcátlanul a háborút aljasul egy másik harctérre helyezték át és cél kimondatlanul is a pusztításunk. A rengeteg ellenünk kirobbantott háborúban olyan sok vért vesztettünk, annyi magyar menekült idegenbe, hogy egyetlen megszületendő magyar gyereket sem áldozhatunk fel a nemzetközi degenerált szocialista, proli, liberális hisztéria oltárán.
 Mialatt ellopják a nemzeti vagyont és nyomorba taszítják a magyar családok millióit és az egész magyar közösséget, éljen bárhol.
Képtelenség lenne, ha ez minden magyar számára nem lenne világos, és aki ezt vitatja az valóban NEM tartozik közénk. 

Szerintem azoknak a magyar anyáknak kellene ehhez szólni igazán, akik több mint egy gyereket nevelnek és foglalkozni kell azzal, hogy a magyar családok védelme nemzeti ügy. Mintha nem figyelnénk oda.
 

Csak a Felvidékről veszek példát, hogy a kép pl. a magyarországiak számára érthetőbb, plasztikusabb legyen, hogy miről van igazan szó:

A magyar iskolákba beíratott magyar gyerekek száma nem csökken és a magyar gyerekekért folyik a harc. A kormány azt szeretné, ha nem lennének magyar gyerekek, és akik megszületnek, azokat el akarja venni a családoktól. Pl. azzal, hogy az idegen állam akarja eldönteni, mi a magyar gyerekek jövője, hisztériázik is erről, pl. a szolgálatukban álló renegát Bugár (volt és zsarolható stb. besúgó és pártja a Most) segítségével, mintha képes lenne bárkinek is biztosítani a megélhetést, amire láthatóan képessége és tehetsége ennek a bandának nincs.

Mert az emberek napi küzdelme a megélhetésért és a gátlástalan állam, az két különböző és egymással szöges ellentétben álló dolog.  És itt van a megoldás és a probléma lényege is elásva.  Mert
ha többen vagyunk és erős a közösségünk, az állam tehetetlen. Vannak vállalataink, munkahelyeink, iskoláink, bankjaink, intézményeink. Nem véletlenül támadta meg ezeket Benes a dekrétumaiban.
Igen. Ha többen születnek több magyar gyerek van és több magyar család van, jobban állnánk az iskoláinkban is.. Akkor, ha képesek vagyunk gazdaságilag is önállóbbak lenni, illetve ha nem hiszünk mindenfele össze-vissza beszédeknek.


A magyar női társadalom nem gyerekgyilkolásra született, mint azt ezek az idegen erők képzelik öncéllal. A családokban is kisebb a vita, ha a gazdasági problémák csökkennek. Nem ellentmondások ezek, egyszerűen arról van szó, hogy a magyar társadalom észnél van-e és szembe száll. Más esély nincs.
 
Amit a nihilisták akarnak, közönséges népirtás. Hát ne velünk hajtsák végre." 
Geönczeöl Gyula

Köszönjük!

A témához korábban blogoldalunkról: ITT!

Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése