2012. július 8., vasárnap

Nemtelenek


Buzulás az adófizetők pénzén…


Unom már, hogy minden évben ez a téma, mégsem tudom megkerülni… (ITT és ITT!) Az utamat állták...

Azt hangoztatják, hogy kétharmados „keresztény-polgári” kormányzás van… Ehhez képest, mégsem született törvény a buzifelvonulás, a buziolimpia és más hasonló provokációk ellen!

Persze, ha a keresztény vezetésnek már nincs köze Krisztushoz, s ha az egyházi vezetés megtűri a rendetlenséget, a hűtlenséget, a hazugságot, s a korrupciót éppúgy, mint a felső vezetésében az ügynöki (III/III.!) múltat, akkor nincs min csodálkozni…
Úgy látszik, a normális emberek védelmében nem születik törvény… Még a nyelvünk védelmében sem! Ezúton is tiltakozom, a homoszexuális melegnek neveztetése ellen, s egyben felszólítok mindenkit, hogy ne használják e pozitív kicsengésű szót többé rájuk! Javaslom helyette a langyos, vagy a nemtelen kifejezéseket… A homoszexuális szó további preferálása is javallt, idegen eredetiségre utalva, mégis híven kifejezi életidegenségét, s ráadásul nem degradál.

Tegnap az Oktogonnál volt találkozóm, s épp azon bosszankodtam, hogy az Andrássy úton, már reggel 7 h-kor sem volt szabad parkolni, pedig szombat lévén a szokásos tilalom érvényét vesztené… Aztán rájöttem, ma lesz a „nagy nap”, ahol kedvükre masírozhatnak a „nemtelenek”.
Nem beszéltünk össze, de barátunk is ugyanazt mondta, mint mi is számtalanszor, hogy ez egy aljas provokáció és nem értjük, hogy a kormány miért engedi meg!?

No jó, persze, hogy értjük, de azért nem kell vele egyet értenünk… sőt! Minden normális ember tiltakozik ez ellen, a még normálisabbja pedig személyesen is kifejezi tiltakozását. Amit persze a HírTv „le-szélsőjobboz”…  Természet(ellen)esen mit tehet "más"t, hiszen a felvonulók között láthatjuk viszont a buziolimpiát is támogató amerikai nagykövet asszonyt is, amint egyik kezében – nem az ószövetségi szimbólumból kiragadott – szivárvány zászlócskákat lengetve, épp egy férfi neműnek látszódó alakot invitál ölelésre széles, igenlő, provokáló mosollyal a kamerába… Hát, legalább a férje, – ha egyáltalán van neki – nem lesz féltékeny… bocsánat, vagy a barátnője… – még mielőtt kikérné magának, hogy én automatikusan heteroszexuálisnak feltételezem, mint minden más normális embert…  (Ejnye, már megint elszóltam magam…)
Egynegyed tagmondatból tudtam meg, hogy az emberi jogokért menetelnek a Parlament elé…  Az emberi jogokért? Emberek! Az ember, az eredendően férfi, vagy nő… kortól függetlenül… Ember, vagy némber, csak hogy tovább hecceljem a jogvédősködőket! Hát belőlük éppen ez hiányzik! Az az ember, aki nemtelen, vagyis se nem férfi, se nem nő, az milyen emberi jogért vonul? 
Törvénytisztelő időben ilyen nem fordulhatott elő, de ha előfordult volna, akkor azokat bizonyosan megkövezik... Ma az kerülhet bíróság elé, aki - gyermekei jövőjét is védve - paradicsommal, vagy tojással megdobálja őket! Azokat kellene elsősorban megkövezni, akik az ilyen és ehhez hasonló provokatív menetelést engedélyezik!
Egyben azért reménykedhetünk, hogy természetes úton ez fajta tovább nem szaporodik…

Szerencsére nem jutottak el a Parlamentig… gondolom nem tudták a biztonságos „kísérést” biztosítani a rendőrök… vagy csak „kimerültek” a riszálásban a tűző napon és ezt ciki volt bevallani a nagy „bevállalósoknak”, hogy nem bírják a "men(őz)ést"… vagy rossz visszhangja lett volna a hivatalos sajtóban, hogy a sok napszúrás okozta rosszullét miatt félre (felére) sikerült a menet… ki tudja… Persze az Oktogonnál és a Parlamentnél legalább gyakorlatozhattak a rendőrök… Végül is mi másért is engednék meg még a Provokációt az adófizetők tiltakozása ellenére évről-évre, ha nem azért, hogy a kemény magon gyakorlatozhassanak. Hiszen alig várják már, hogy komoly összetűzésre kerüljön sor, s végre legyen "törvényes" (embertelen és istentelen) okuk és felhatalmazásuk az idegen hadsereg bevetésére hazánkban, ellenünk!

Kár a lőszerért… a paradicsomért és a tojásokért!

Lásd még: ITT!

Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)

1 megjegyzés:

  1. NAGYON jó! Hajrá Blogger! Igazán szuper a cikked! Kimondod a nyers Valót! Helyes!

    VálaszTörlés