2011. május 2., hétfő

Az akadémikus történelemhamisító


Veszélyben a Magyar Demokrácia?

Nyílt Vita az Európai Parlamentben

 Heller Ágnessel

 A Zöldek, és az Európai Szabad Szövetség (EFA) szervezésében


Brüsszel, 2011. március 1. kedd, 15:00 – 16:30


LEÖLTÉS!


Birtokunkba került Heller Ágnes, 2011. március 1. Brüsszelben adott válasza a Magyarországot érintő kérdéskörben. A teljes anyag a rendelkezésünkre áll, nem vádolhat bennünket senki, kiragadott részletek alapján történő ítélkezéssel. A hiteles fordítás Kaslik Péternek köszönhető, ő megtett mindent, hogy az elhangzottak, érthetően, értelmezhetően juthassanak el hozzánk. Amennyiben mégis ellentmondások alakulnának ki a mondatok között, az nem lehet az ő mulasztása, a probléma valahol máshol keresendő.

Mélységesen elítéljük azt, akik az idegenként Magyarország vérét szívja (a professzorasszony fogalmaz így: „a magyarok”, és utána szitkozódás. Többes szám harmadik eset, véletlenül sem többes, első.), felülemelkedve az ország gyötrelmein, csak a saját kis bűnös üzelmeivel törődve, egy fél világ előtt próbálja besározni azt a nemzetet, amely busásan honorálja az ő gyalázatos hazugságait.

Mélységesen elítéljük azt a hozzáállást, ami mindig és mindenhol ugyanarról szól: zsidóként én vagyok a kiváltságos, fontos ember, magyarként mindig is te maradsz a szolgalelkű vesztes! És a mondat valóban megjelenik Heller Ágnes retorikájában…

Meddig tűrünk még?

A dokumentumhoz kapcsolódó iratok elérhetők:
ITT!, ITT!, ITT!, ITT!, ITT!, ITT!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése