2011. április 22., péntek

Cionisták hergelték Hitlert a zsidóság ellen



Tudta ön, hogy a zsidóság cionista szervezetének vezetője is hadat üzent 1939-ben Németországnak, a britek mellett?

"A második világháború, mint tudjuk, azzal kezdődött, hogy Lengyelország lerohanása miatt Anglia hadat üzent Németországnak. Ez eddig világos. Ám sor került egy másik "hadüzenetre" is. A Jeruzsálemben székelő Jewish Agency útján Chaim Weizman a Cionista Világszervezet elnöke 1939. szeptemben 2-án egy levelet írt Neville Chamberlain angol miniszterelnöknek, amely így szólt. "a súlyos válság ezen órájában ... a zsidók Nagy-Britannia mellett állnak és a demokrácia oldalán fognak harcolni." [John Lukacs: "A történelmi Hitler" Európa Könyvkiadó 1988. 193 old.]  Azt tudjuk, Hitler hogyan értelmezte a nyilatkozatot és hogy e nyilatkozat mennyiben szolgáltatott okot, ill. ürügyet a zsidóság elleni tömeges megtorlásokra."

A nyilatkozat azonban a mában is felveti azt a kérdést, hogy kell értelmezni azt a fogalmat, hogy zsidó? Talán kevesen tudják, hogy Einstein másik nagy felfedezése e fogalom "relativizálása" volt. Kijelentette: "Emberként nacionalistaellenes vagyok, de mint zsidó, támogatom a cionisták erőfeszítéseit" [Múlt-Kor] Ezt is ugyanolyan nehéz megérteni, mint az általános, vagy speciális relativitás-elméletet...

De térjünk vissza a Weizmann nyilatkozatra. A Harmadik Birodalomnak voltak zsidó állampolgárai. Majd a fennhatósága alá kerültek más államok polgárai, köztük zsidók is. Az annektált államok és polgáraik sorsát a hódító, így vagy úgy rendezte. A lényeg, hogy a megszállással megszünt a hadiállapot a győztes és a legyőzött között. A zsidók viszont hadviselő felek maradtak! Mint hitfelekezet? Nem! Mint faj igen, de csak egy áttételen keresztül. Ez az áttétel a cionizmus. Megalapítója Herzl Tivadar "A zsidó állam" c. könyvében kijelenti "Nép vagyunk, mert külső ellenségeink kovácsoltak bennünket egy összetartozó néppé... Asszimilálódni nem tudunk és nem fogunk soha, mert a népek ezt lehetetlenné teszik számunkra... Az antiszemitizmust leküzdeni nem lehet, mert ott, ahol zsidók nagyobb számban élnek, ott az antiszemitizmus okait megszüntetni nem lehet . . . A megoldás csak egy lehet: az önálló zsidó állam!" Ez is logikus lenne, önmagában. De azóta a napnál világosabbá vált, hogy a zsidó állam a zsidó létformának csak az egyik oldala. A zsidóság egészének eszében sincs Izraelbe alijázni. Fenntartja a diaszpórát is, oly módon, hogy a "befogadó" népek uralkodó osztályává válik. Ez a kettős létforma együtthatásában a világuralmi tervek megvalósításának eszköze, ill. garanciája, a cionisták elképzelései szerint...
                                                                                                                
Az európai zsidó térhódítás folytán Izrael "európai barátai" is javarészt zsidók, európai zsidók. Ennélfogva a "dia lógus" nem európai - izraeli párbeszéd, hanem zsidó - zsidó párbeszéd. Vagyis nem (!) párbeszéd, hanem haditanács, amely Európát is hadviselő féllé aljasítja egy bűnös háború folytatásában.”


Teljes cikk olvasásra ajánlva: ITT! 


1 megjegyzés:

  1. Sajnos a keresztény - zsidó párbeszéd is átalakult zsidó - zsidó párbeszéddé, pontosabban monológgá. Mind ugyanazt az egy hangot fújják.
    Ennek köszönhető az egyház liberalizálódása, az egyházfegyelem megszűnése...

    VálaszTörlés