2010. október 2., szombat

Új rend-szer


Kérdeztem egy idős, tudós embert, hogy az akadémikusok hogyan értékelték Orbán Viktor első 100 napról szóló beszámolóját? Azt mondta, hogy elégedettek… tulajdonképpen támogatják és reménységgel tekintenek a jövőbe!
Nehéz időszak előtt állunk, de ő(k) az egyetlen erő és olyan tényező, amely pozitív irányba mozdíthatja el hazánkat – mondotta.

Véleményem szerint nemcsak hazánkat, hanem az egész régiót, sőt Európát is új stratégia mentén indíthatja el! Amíg káosz van, addig nem lehet jövőt tervezni. Társadalmunk alapját a rend és az igazság adhatja. Más alapra, nem lehet építkezni a keresztény Európában.

A politikai sokszínűség lehetőségének alapjait most kell lerakni. Csak a rendből nőhetnek ki és erősödhetnek meg morálisan is a különböző pártok. E nélkül nem létezik építő ideológia…

Ha rend lesz, megmaradunk… Ha nem lesz, elveszünk. Ez itt a kérdés…
Nagyobb dolgok vannak most előtérben, de hiszem, hogy hamarosan megtisztul a megyénk, a városunk, és a mi intézményünk is! Hiszem, hogy Orbán Viktor nem hagyja magára a kicsinyeket, s ezért nem marad el a Fideszen belüli tisztogatás, megtisztulás!

A mi kis városunk nagyon szép. Jóravaló, dolgos emberek lakják. Mára viszont az ország legrosszabb hírű városa lett…
Pedig méltán tarthat igényt világhírnévre, s nem csak a halasi csipkével, hanem  gyógyfürdő kultúrájával is. Ehhez azonban, alapvető változásokra van szükség városunkban.
.

1 megjegyzés:

  1. Jó emberek lakják, csak gonosz szándékú gyüttmöntek vezetik.

    VálaszTörlés