2010. szeptember 26., vasárnap

Jó szívvel ajánljuk!„Amit nem csak ígérni,

hanem teljesíteni is akarok!”


A képviselőség számomra „főállású” feladat, „egész embert” kíván. Kötelességemnek érzem, hogy a körzetemben élők, akiket képviselni szeretnék, valóban tudják és érezzék is azt, hogy azon túl, hogy meghallgatják Őket, megoldásokat is kaphatnak problémáikra, gondjaikra. Senki se érezze: ”Magára maradt”!

Ennek hatékonyságát abban látom, ha a kapcsolattartás folyamatos, mindig elérhető lehetek bárki számára, a folyamatos „körzet-járás” / tájékoztatás, természetes feladat.

Független jelöltként csak olyan javaslatokat tudok támogatni, amik városunk fejlődését, az itt és a külterületen élők életét könnyebbé teszi, aminek alapja a tisztesség és a becsület.

Mindannyiunkat egyforma jogok, bánásmód illeti meg! A legnagyobb érték az EMBER, nem a hovatartozás kérdése.

Nagyon fontosnak tartom helyi értékeink, szellemi és tárgyi kultúránk megbecsülését és megmentését. Minden lehetőséggel élni fogok, amivel tehetek azért, hogy a gyermekek/fiatalok értékrendjét, a Világról alkotott képét pozitív irányba formálhassuk. Kerüljenek közelebb saját kultúrájukhoz, hagyományainkhoz, ami tisztességre, őszinteségre, becsületre tanítja őket.Csak így tudunk hosszútávon gyökereinkből „táplálkozni”!Dózsáné Mihálka Betti

Kiskunmajsa 1. számú

választókörzetének

pártatlan

képviselőjelöltjeSzórólapunk: ITT! 
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése