2012. augusztus 26., vasárnap

A Szent Korona Értékrendről...





„…az egyetemes magyarság célja mindig az állam és az ember szabadságának szerves egysége volt és lesz mindaddig, amíg egy magyar ember lesz a földön.
Az egyetemes magyarság fogalom-meghatározását Kmetty Károly adta meg az államalapító magyar nemzet és az államalkotó nemzetek szerves egységeként. Ezt az egységet nevezte a Szent Korona teste személyi részének (Szent Korona Tagjai), amely a Szent Korona teste másik részével, az életteret adó területtel összhangban alkotja a Szent Korona Országát, Magyarországot.
Ez a kettős egység egy irányítási-vezetési feladategységet (mátrixot) alkot, amely az állam és az ember szabadságát az ember és a föld (terület) összehangolt működésében határozza meg.
A magyar nemzetstratégia különös jelentőségű a Földkerekség minden állama és nemzete számára, tekintettel arra, hogy nyelvünkben, hagyományainkban átörökítettük annak az ősi civilizációnak az értékrendjét, amely mintát ad az emberiségnek az emberi életre – Németh László szavaival. Ez a Magyar Küldetés, amellyel az Istenszülő feladatai egy részének végrehajtását kegyelmezte ránk (ez Molnárfi Tibor gondolata).

A Magyar Küldetés az egyetemes magyarság számára azt az áldott felelősségét jelenti, hogy át kell vezetnie az emberiséget a sötétség, az egoizmus, az individualizmus, a megosztottság most leszálló Világtörténelmi korszakából a testvériség, a szeretet, a közösségi szellem új Világtörténelmi korszakába.
Ezért hát, a magyar nemzetstratégiát úgy kell kialakítani, hogy az minden állam és nemzet, vagyis a Földkerekség egésze számára adjon közszabadságot megvalósító életviteli mintát...."

                                                                (Dr. Halász József)

Videó: ITT!

Honfitársunktól kaptuk, köszönjük!


Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése