2013. november 12., kedd

A Horthy-ellenesség hátteréről - Geönczeöl Gyula


"A jóléti rendszert Horthyék vezették be, fölszámolva a háború okozta szegénységet, ami a kommunisták éltető közege volt. 
Szerencsére a kommunisták és szocialisták "bojkottálták" az alkotmányosság helyreállításának folyamatát és a Nemzetgyűlési választásokat. 
Így a Horthy korszakban nem a nemzetközi söpredék parancsolgatott és nem a habsburgi patriarchális, abszolutista "európer" barbarizmus, hanem a magyar értékrend, aminek az alkotmányosság volt a biztosítéka. Vagyis szükségük volt az alkotmányosság helyreállítására, amit Károlyi a bugris "nemzetitanácsával" 1918-ban nagyvonalúan fölrúgott. Ezért kellett neki szobrot állítani, ami a jelenlegi illegitim rezsimről mindent elmond. 
Ne felejtsük: Horthyék idejében a Magyar Nemzeti Bank már 1927-ben jelentette, hogy aktívuma van, nem volt "nemzeti adósság", nem lehetett a kincstárat büntetlenül rabolni. A plusz összeget a Magyar Országgyűlés törvényben osztotta szét nyugdíjalapokba, Oncsa lakótelepek és szanatóriumok, többek között egy rákkezelő intézet építésébe. 
1938-ban már nem volt munkanélküliség és azzal küzdöttek, hogy hogyan rendezzék a mezőgazdaságban dolgozók nyugdíjalapjait és egészségügyi biztosítását. 
Az országot a nemzetileg elkötelezett köznemesség és arisztokrácia vezette. Ezért nem volt korrupció. 
1945-ben Mindszenty József levélben közölte Varga Béla nemzetgyűlési képviselővel, hogy amennyiben meg merik szavazni a köztársaságot, ő azt megvétózza. Tisztában volt vele, hogy hová vezet a Károlyi féle "nemezetitanácsos" köztársaság bevezetése, szovjet, vagy európer segítséggel, illetve és az alkotmányosság eltörlése. A szovjetek meg is oldották, letartóztatták és halálra ítélték a hercegprímást, gyakorlatilag az államfőt és írtak helyette szovjet alkotmányt.
A nyomában keletkezett "törvények", ennek a szovjet állapotnak a jogfolytonossága megmaradt, hála az antalli parlamentarizmusnak, ahol a paktumosok vezetnek világtalant. 
Rákosiék és a szovjetek számos törvénye, máig érvényben van. 
Így kettős mérce van, ami mindig a rablást, magyarellenes rasszizmust és a bűnözést segíti.
Egy rendőrségi vizsgáló ügyész ezredessel beszéltem egyszer, 2005 táján. Ő magyarázta el, hogy volt egy jó jogrendszer, amibe belecsúsztattak egy aljasat és ezért most Magyarország bűnöző ország. Na ez volt a szakma véleménye. 
Mindszentynek igaza volt. Nagy Imre kormánya visszaállította a Hercegprímás hivatalát és ezzel az alkotmányosságot, kiütve a szovjet "jogrendet". De ma senki sem vállalja sem Mindszentyt, sem Nagy Imrét, sem a magyar jogrendet. Ezért van egeket verő, elszámolatlan adósságállomány, biológiailag is fenyegető népességi katasztrófa. 
Az idegen bankokkal, rablással senki sem száll szembe; az adóztatás és az uzsorakamatok, a nép hátáról a bőr lehúzása. 

Irakban Szadam Husszein idején hasonló volt a helyzet, mint Kadaffynál. Sőt Asszad is lakható Szíriát hozott létre reformjaival. A nyugati nemzetközi cégeknek azonban nem az olaj kellett, hanem a jövedelme. 
Akartak építeni Szaddamnak mindenfélét, persze jó drágán, ami neki nem kellett. Szaddam azt mondta, ő is el tudja költeni a pénzt. Utakra, kórházakra, iskolákra, vízművekre, mezőgazdaságra. Ezért merénylőket küldtek ellene, a sakálokat. Azoknak ez nem sikerült, bevetették a hadsereget. Ezt egy bostoni gazdasági elemző cég ügynöke pletykázta el: Ők írtak hatalmas tervezeteket, a Világbank megfinanszírozta, a nemzetközi cég megépíttette, ami nem kellett és maradt utánuk a mindent leromboló adósságállomány. A harmadik világ ezért hever romokban.

Ma Magyarországon vissza kell állítani a törvényességet, az eredeti alkotmányt, ami visszahozza az elszakított területeket. Ezért nem kell nekik, ennek a söpredéknek, csak a democsokrácia.
Aztán rendet kell teremteni a nagy cégekkel, bankokkal: MOL, OTP. Fel kell tárni pl. Makón a palagázt, aminek az értéke 1000 milliárd euró. Ki kell építeni a gazdaságot, meg kell szüntetni a munkanélküliséget. Minden felzárkózási programot le kell tiltani: Egyetlen felzárkóztatás lehetséges: A jól fizető állás. Persze ehhez adóreform is kell, aki a pénzt megtermeli attól a kormány nem rabolhatja el, hogy haszontalan programokra fecsérelje. Pl. "felzárkóztatásokra". 
A magyar társadalomnak van joga felzárkózni, a többi várathat magára. 
Na és aztán lehet Khadaffy nyomába eredni."

Geönczeöl Gyula  


Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése