2013. május 26., vasárnap

Orosz előny II.


Putyin példa értékű beszéde
 
"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést".
Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok!"

A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!

Forrás: ITT!

Honfitársunk küldte, köszönjük!

Mi is tapsolnánk, ha hallanánk egyenes beszédet... a Parlamentből, a médiumokból, bárhonnan... de sajnos nálunk már a kisebbség minden fronton fészket rakott... pontosabban rakatott. 
Meg kell tisztítani hazánkat, ugyanúgy,  ahogy Jézus tette a templomban... Vissza kell térnünk ősi hagyományainkhoz, kultúránkhoz... ahhoz az egyetlen törvényhez, melyet Isten a szívünkbe írt, mely a megmaradásunk feltétele.
Mert egy dologban igazuk van (István a király): "Nincs más út csak az Isten útja!"


Lásd még: Orosz előny...

Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése