2013. március 20., szerda

Geönczeöl Gyula válasza a rasszistázásra...




Teljesen fölösleges a Jobbikot rasszista pártnak nevezni és rátenni pár lapáttal a magyar gyalázásra.
A Fidesz liberális párt és ennek megvannak a hátrányai.
Ugyanis a régi liberális szövetségesei hisztériáznak ellene, hogy nem követi a kötelező rasszista magyarellenes programokat, amit Versailles-ban eszeltek ki.
Miért nem lehet megismerni, hogy az államvezetésben és a törvényhozásban kik rendelkeznek más állampolgársággal, mint a magyarral? Lobbiznak más államokért, idegen érdekekért, azokat "magyar" érdekként beállítva, de mint lobbisták sincsenek regisztrálva. Az USA-ban minimum ennyi kötelező.
A Versaille-i bajnokoktól pedig ne kérjünk bocsánatot.
Inkább azzal számoljanak el, hogy mennyi pénzt kapnak és kitől a magyarságellenes rasszista kampányokért!
Mellesleg mi az, hogy a magyarok vagyonát és pénzét kezelő Nemzeti Bank elszámolhatatlan és átvilágíthatatlan. Ez önmagában véve gyalázat és a rablás elősegítése. Mások, minden magyar állampolgár zsebében turkálnak. Semmi joguk nincs megtámadni a magyarokat azért, hogy akarják tudni, ki szórakozik a polgárok vagyonával az MNB-n keresztül!
Ami pedig a bankokat és energiaszolgáltatókat illeti: Önnek nincs telefonja: Mibe kerül, ha az USA-ból egy magyar mobilt felhív? Egy vagyonba. Az USA betiltotta a roamingot, a magyaroknak tilos ebbe beleszólni? A piac nem a vállalatok monopóliuma. Van fogyasztóvédelem is.  A Better Business Bureau nem ezt szolgálja? Vagy pl. a magyarok miért fizetnek magasabb árat a német földgázszolgáltatónak, mint a németek Németországban? Az orosz földgazért, amit a németek kapnak és a magyarok nem vehetnek külföldről földgázt? Valakinek itt is rabolni van joga? Ugyanez a helyzet a Kapolyi féle villanyáram vásárlásokkal, mert Kapolyiek vehetnek csak a volt szovjet oligarcháktól.
Nevetséges és gyalázatos dolgok,  amivel az embereket nyomorba döntik. Erről van szó. Ez ellen tiltakozni a fasizmus jele? Miközben a magyar földgázmezőket idegenek ellenőrzik és a helybeli lakosság fagyhalálban pusztul? Olyan vérlázító dolgok ezek, hogy a valósággal kell szembe nézni, és arra válaszokat kell követelni a hisztériázóktól!
A jelenlegi amerikai politikai elit mindenben alulmúlja magát és példával nem szolgálhat.
Ha pedig annyira ijedtek a magyar demokráciától, amit úgy képzelnek el, hogy ránk kényszeríthetnek miközben náluk se működik… Akkor miért nem kérdezzük meg, hogy amikor Mindszentyt letartóztatták és az amerikai követség első titkárát, Koczak Istvánt, - Truman elnök üzeneteit a hercegprímásnak közvetítőjét - kiutasitották Rákosiék, az alkotmányosságot törölték, - amit Nagy Imre kormánya helyreállított Mindszenty rehabilitálásával, - nos, a mai napig miért nincs az alkotmányosság helyreállítva? De, ha a rákosista szovjet kommunista alkotmányon próbálnak javítani, akkor rasszizmusról prédikálnak, mert a szovjet bolsevikok törvényeit veszélyeztetik vele? Ez az USA politikai elitjének értekrendje? Jó, rendben van, csak akkor vállalják és erről beszéljünk… Azt hiszem lehúznám a kesztyűmet ezzel a csürhével szemben, azért nem megyek oda. De pár helyen nem fogom magam tartóztatni itt Amerikában és beolvasok, az biztos.

Nekik van elszámolni valójuk, nem a magyaroknak!

Üdvözlettel,
Geönczeöl Gyula

Köszönjük!

Néhány kapcsolódó korábbi írás blogunkról:
Amerikai hősiesség




Levél a FELELET.net szerkesztőinek (kattintson!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése