2012. április 12., csütörtök

"El lehet menni!"

"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK,
NEM A HAZAIAKNAK!


Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.

    Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.

    Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, ....tanuljátok meg a nyelvünket!

    A legtöbb ausztrál istenhivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.

    És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.

    Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek,
válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.

    El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.

    Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és A MI ÉLETVITELÜNK, és minden
lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.

    De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!

    Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."


 John Howard - Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007


Honfitársunktól kaptuk, köszönjük!

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése