2012. február 8., szerda

Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei

.
„…miután átmasíroztunk lerombolt és legyengült oltárokon és trónokon, ugyanazon a kijelölt úton kell tovább haladnunk. Az idegen vallás és doktrínák tekintélyét nagyon sikeres propagandával könyörtelen kritikának és gúnyolódásnak tettük ki. Megingattuk a kultúrát, a civilizációt, a hagyományokat és a keresztény nemzetek trónjait…”

Cion Bölcsinek Jegyzőkönyveiből; a teljes írást, lásd: ITT!

Építhetik világszerte a maguk Bábel trónjait, avagy tornyait, egyetlen trónt azonban soha nem gyengíthetnek meg... a Teremtő és Gondviselő Isten trónját.
Ha valóban kiválasztottak lennének, tudnák ezt... És ismernék az Atyát... Ahogy mindenki más ismeri, akinek Isten a szívébe írta parancsait...

Nincs más út a zsidóság számára, mint a bűnbánat, a bűnvallás, a bocsánatkérés, a jóvátétel és a megtérés...

A zsidóság megmentésének  egyetlen útja, a misszió...

.

2 megjegyzés:

  1. Titkos társaságokba legkészségesebben szellemi foglalkozásúak, karrieristák, többnyire könnyelmű emberek lépnek be, általában olyanok, akiket nem lesz nehéz kezelnünk és felhasználnunk arra, hogy mozgásba hozzák annak a gépnek mechanizmusát, melyet mi eszeltünk ki.

    A halál minden ember életének elkerülhetetlen vége. Jobb ezt a véget azok számára siettetni, akik akadályozzák művünket, mint saját magunk, a mű megalkotói számára. Oly módon végzünk a szabadkőművesekkel - ha arra szükség van -, hogy azt a hittestvéreken kívül senki még csak nem is gyaníthatja soha; még halálos ítéletünk áldozatai maguk sem; valamennyien úgy halnak meg, mintha halálukat normális betegség okozná... Ezt tudva, félelmükben még a hittestvérek sem mernek tiltakozni. Ilyen módszerekkel a szabadkőművességen belül gyökerestől kiirtottunk minden ellenkezést rendelkezéseinkkel szemben. Miközben liberalizmust prédikálunk a gójoknak, a saját népünket és ügynökeinket feltétlen engedelmességre szorítjuk.

    VálaszTörlés
  2. Persze a missziónak csak akkor van értelme, ha valakiknek van lelkük.
    Lásd: szociopaták, pszichopaták

    VálaszTörlés