2011. június 6., hétfő

Titkos jelentés a zsidóságról


...„A magyar zsidóság 1945-ben, a nyilas rémuralom után úgy érezte, szabad emberré válhat hazájában, mert a kommunista eszme mindenki számára egyenlőséget hirdetett. Joggal gondolhatták azt a zsidó emberek, hogy származásuk miatt nem érheti őket többet megaláztatás, elhitték a soha többé fasizmust, soha többé nácikat, és soha többé nyilasokat! – hangzatos jelmondatokat. A kommunista párt felkínálta azt a lehetőséget, hogy akik úgynevezett kisnyilasok voltak, miután bevallották múltjukat, beléphettek soraiba. Így aztán sokan átléptek a kommunista pártba, ezáltal megúszva a felelősségre vonást mindazért, amit nyilasként esetleg elkövettek. 

Hatalomátvétele után Rákosi Mátyás gondosan ügyelt arra, hogy noha a vele együttműködő vezetőtársai szinte kivétel nélkül zsidók voltak, Moszkva felé mégis azt bizonygassa, hogy ő a nagy Szovjetunió hithű követője, aki ha kellett, zsidó származását is megtagadta. Az összes fontos pozícióba azonban hitsorsosait helyezte.”...

A teljes cikk megtekinthető a hozzászólásokkal: ITT! 


1 megjegyzés:

  1. "8.Talpramagyar
    ...Nem meglepő ezek után, ha a keresztények a keleti zsidoságnak műveletlen, alacsonyfokú erkölcsi érzékét, a nemzsidokkal szemben tanúsított közismert amorális víselkedését, szertelen önzésből és kapzsiság-túltengésből eredő tipikusan zsido bűneit jórészt a rabbinizmus ilyen laza, kétes vagy semmilyen erkölcsi tanítására vezeti vissza."

    VálaszTörlés