2011. április 12., kedd

Rettegjetek!


Magyaroknak, Magyarhonban, magyar földön kuss legyen!
Tudtuk meg újfent egy új magyartól, ezúttal a Tapló című műsor simlis vezetőjétől.
A hétvégi adásban újabb színjátéknak lehettek részesei a nézők. Ismét megtudhatta mindenki, mi magyarok rasszisták vagyunk… Legalábbis a rasszistázók és antiszemitázók szerint. Azok oktatnak ki minket újra, akik nálunk és belőlünk élnek, s ráadásul minden népet gyűlölnek…
Egy falu, ahol a cigányság folyamatosan terrorizálja a békés polgárokat, segítséget kért és kapott a polgárőröktől. A folyamatos jelenléttel és járőrözéssel megszűnt a bűnözés, s újra biztonságos és rend lett. Ezt nem lehet hagyni, ezért a romák összecsődítették a jól ismert szlogenekkel az országos teliszájasokat, kamerástól, szakállastól, ahogy ez lenni szokott…
Mit képzelnek a magyarok, hogy rettegésben tartják a roma családokat, akik nem garázdálkodhatnak kényük-kedvük szerint, ahogyan azt megszokták! Hogy merik meggátolni őket, hogy a mindennapi betevőjüket „megszerezhessék”? Hogy merik akadályozni őket abban, hogy idős embereket heccből, brahiból fenyegessenek, leköpjenek, öngyilkosságba kergessenek? Hogy jön ahhoz egy magyar, hogy korlátozza a többségben lévő kisebbség terrorizáláshoz való jogát!? Hogy jön egyáltalán ahhoz, hogy a saját hazájában, saját értékrendje szerint, rendet akarjon, hogy rendben élhessen!
Még mit nem, majd adnak nekünk rendet!

Ez a liberális bagázs támogatja a cigánybűnözést, megszüntette a sorkatonai szolgálatot, felszámolta a hadseregünket, idegen fegyvereseket hozott az országba, belelövetett az ünneplő magyar tömegbe, feloszlattatta a Magyar Gárdát és minden rá emlékeztető alakulatot, meghurcolja és bebörtönzi aki szót emel, elítélteti a jogos önvédelem gyakorlóját, üldözi a hatékony polgárőrséget…

Felháborodnak azon, ha egy kisebb magyar közösség meg akarja védeni vagyonát, értékeit, szeretteit az erőszakos, bosszúszomjas, tolvaj, rabló hordától!

Óh volnánk csak magyarok (székelyek), megtanulnák, mi a magyarok Istene! Hogy mi történik azokkal, akik aljas szándéktól vezérelve kezet emelnek ránk. Székelyföldön, ha egy családot kifosztanak, az egész falu kaszát, kapát ragad és felsorakozik a cigányok ellen, akik megfutamodnak. Ha jogcím nélkül beköltöznek, kifüstölik őket! (Ezt egyébként itthon is láttam, a Zalai-dombságban.)

Meddig bujtogathatják a cigányságot a magyarok ellen az átkozottak? Meddig hisz még a magyar, a nem magyar Médiának?

Lemaradtam valamiről?  Ez már nem Magyarország? Ez nem Európa? Keresztyén hazánkban a gyüttmönt pogányok, hitehagyottak üldözik a keresztyéneket?
A hiedelemmel ellentétben, sajnos mi vagyunk kisebbségben! És mára úgy tűnik, a parlamentben is kisebbségbe kerültünk: leszavazták a magyar föld és a magyar víz törvény által biztosított védelmét, mondván nem eukomform!?

Ebből a magyar kisebbségből pedig egy módon lehet újra többség, ha megmarad Isten mellett. "Mert ha mindenki ellenem van is, de Krisztus mellettem van, én vagyok többségben!" 

1 megjegyzés:

  1. Hétvégén néztem a Tornász EB közvetítését.
    Egyszer csak előlép egy izraeli versenyző… Nem értem. Mióta van az ázsiai Izrael Európában? Ki döntötte el, hogy egy ázsiai ország más elbírálás alá kell essen a többitől?
    Európa keresztyén államok kontinense, még akkor is, ha nem kerül be az Eu. Alkotmányába… Izrael nem lett keresztyén állam. S attól, hogy a keresztyéneket végig üldözték, s ezáltal diaszpórákat hoztak létre, még nem vált eukomformmá! Sőt, mindent megtesznek a keresztyén értékek lábbal tiprásáért, immár nemcsak kívülről, hanem belülről is. Azt mondják kettős mérce, de én mindig csak egy mércét látok, s ez nem európai, nem keresztyén, nem magyar…

    VálaszTörlés