2010. szeptember 17., péntek

Sztárokat nyomnak le a torkunkon...


Az enyémen ugyan nem… Akiben én csalódok, azt többet nem nézem, nem hallgatom, nem veszem… Hacsak nem történik vele az, ami Pálffy Györggyel…


Stahl Judit az Orbán kormány idején minden este belehazudott az arcunkba, cinikus vigyorral kísérve. Most főzőműsort vezet, eladják a szakácskönyvét, csupa „magyaros” recepttel… Igaz gyenge a nézettség, azért erőltetjük, legfeljebb majd megspékeljük gyerekekkel, vagy állatokkal… A műsorszerkesztők az előbbi mellett döntöttek, egyelőre.

Frei Tamás megkérdezte műsorában az ál-bérgyilkostól, hogy mennyiért vállalná, mondjuk Magyarország jelenlegi miniszterelnökének (Orbán Viktor) meggyilkolását!
Ez több mint sugalmazás! Azóta bármilyen jó témát is talál, és - a mi pénzünkből – csinál róla riportot, nem nézem. Elvből sem. Igaz bármilyen témához nyúlt, sikerült lenulláznia a műsorát. Az a baj csak, hogy ő is benne van.

Takács Gábor annyira antipatikus volt már sportriporternek is, hogy szabályszerűen kiröhögték, és otthagyták a sportolók, akiket interjúvolni akart. Nem számít. Akkor feljebb bukik, irány az olimpia, világbajnokság… Borzasztó hallgatni, hát még amikor okoska megjegyzésit fűzi hozzá. Nem baj, hogy nem szeretjük, sőt, akkor még több időt adunk neki a képernyőn, még több műsorral… Hogy valaki jóra is asszociáljon vele kapcsolatban, megspékeljük egy Gundel családnévvel is! Szeretjük a Gundel palacsintát, de rajta ez se segített

Korda Györgyöt nem volt nehéz nélkülözni, mert soha nem szerettem – hiányzott belőle a tehetség, az eredetiség legapróbb szikrája is, sugárzott belőle a megtestesült antiférfi… A kommunisták puccskísérlete miatt, amit a Korda villa giccses, oroszlán oszlopfős kerítésén belül szerveztek, már hányinger kerülget a puszta látványától… A nagy visszatérésük a Sziget fesztiválra datálható, ahol belőtt fiatalok hujjogtak koncertjükön, amit ők visszaigazolásként benyújtottak a médiának, mondván, a közönség követeli őket… Azóta önálló műsora is van (Póker)… Mindegy, csak romboljuk a közízlést, mindenáron szedjük el a pénzüket, leginkább a jövő generációét!

Friderikusz Sándor az Én mozimnál abbahagyhatta volna a pályáját, onnantól kezdve, nem volt saját ötlete, csak lopta őket… Ahogyan ma affektál, azt hetero’ emberek nem szívesen hallgatják.

Bárdos András egy reklám kedvéért rokkantat játszik: Vajon akkor is szeretnénk, ha tudnánk róla hogy rokkant? Nem! Rajta, ez sem segítene! Ahogyan a vicsorgó exén sem (Máté Krisztina)!

Tulajdonképpen a felsorolás a végtelenségig folytatódhatna. Sajnos a jobb oldali médiumoknál is ugyanez a tendencia figyelhető meg… bár, ha ugyan annak a tanárnak a nyükögésén cseperednek, akkor nincs min csodálkozni! 

Csintalan Sándor olyan kisugárzással rendelkezik, amitől nem tudom nézni, hallgatni a műsorát, pedig a betelefonálók hozzászólásai érdekelnének. Ráadásul, akire kíváncsi lettem volna, azt kikapcsolta, vagy lehurrogta. A hosszas bevezető monológját pedig, miért kell ráerőltetni a hallgatóságra, egy interaktív műsornál, felfoghatatlan. Nem hiszem, hogy csak ennyire telik a jobboldali liberális médiumtól.

Losonczi Kata a Célpont műsorában tűnt fel bánatunkra. Először is mit keres egy nő, egy ilyen műsorban, másodszor pedig egy ilyen hidrogénezett hajú nő, legfeljebb az RTL Tele van a bakancsom, affekta műsorában közvetíthetne…
Helyszíni tudósítása a belvíz és az árvíz kapcsán, ahol a polgármester arról is panaszkodott, hogy elmarad a hétvégi rangadó, viccesen megjegyezte: Hát itt legfeljebb vízipólózni lehetne… Kíváncsi vagyok, ha a saját telkével, házával történt volna ez, akkor is ilyen jópofának találta volna?
A Kurultaj bugaci és a Magyarok Szövetsége bösztörpusztai tudósítása pedig, már több volt mint provokáció a magyarság ellen… Súrolta a hazaárulás fogalmát! Felháborító! Szakmailag pedig értékelhetetlen… emlékeztet a TV2 Tapló műsorának színvonalára… 

Császár Attila, aki 2000 előtt nem létezett, az életrajza szerint… A Tv-„ostrom” tudósításán sztárolták, majd egy baki (bizonyítékok landoltak a táskájában) és lelkesítő forradalomnak kikiáltott élő közvetítése miatt, a liberálisok majdnem eltaposták… Azóta a tüntetések első mondatában arról számol be rosszallóan, hogy mennyi árpádsávos lobogó van a helyszínen… Komoly! Jó benyalta magát a liberálisoknál...

Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése