2010. július 10., szombat

Meleg van - Buzik nyomulnak

.
Az emberiség megmaradását kizárólag - megjegyzem ösztönös „érdekfelismeréssel” -, heteroszexuális egyedek, konkrétan párok tudják biztosítani. Kapcsolatuk szép gyümölcse a gyermek, akinek örökölt és tanult módon joga van az egészséges szexuális fejlődéshez. A „Meleg büszkeség napja” felvonulás megtartása, azaz elfogadása úgy látszik, felülírja ezt a jogát a gyermekeknek, és egyszersmind nemet mond a társadalmunk fenntartását biztosító egészséges, életigenlő szemlélet átadásának!
Elfogadhatatlan, hiszen gátolja, és sérti a felvonulás a gyermekek jogait éppúgy, mint a közerkölcsöt és a jóízlést, a közszeméremsértésről már nem is beszélve! Ráadásul a világörökség részét képező, Budapest legimpozánsabb közterületén demonstrál a társadalom legalja! Bp-en az Andrássy utat mocskolják be, lábbal tiporva a békés polgárok nyugalmát... Igen, jól hallották, nem a Rákóczi és a Mátyás tér közti úton szeretnének riszálni, ahol nem lenne olyan erős a kontraszt, és kevesebb a járókelő... Nem! Nekik a legfrekventáltabb, turisták által leglátogatottabb hely jár! Mert ha nem, mennek rinyálni a külföldi liberális médiumokhoz, hogy nálunk elnyomás van! Mert nálunk lehetett tüntetést szervezni a homofóbok ellen is!

Nem a homoszexuálisokkal van a baj, főleg nem azokkal, akik állítólag nem tehetnek róla, hanem a buzikkal, akik polgárpukkasztásból kimennek, csak azért, hogy másokat megbotránkoztassanak! Meg azokkal, akik etetik a cigány transzvesztitát rivaldafénnyel, hogy még gyereket is örökbe fogadhasson! Bármit, csak abnormális legyen! Na, ezeket kell elzavarni! Idegenek Európában, és sohasem lesz az övék... akkor sem, ha szerintük zsebből megveszik!

Mit akarnak, hogy gondoljak? Mit üzennek a számunkra?
Az Első Magyar Izraeli Telefontársaság (Emitel) telefonkönyvének első lapjain fellelhető, legfontosabb telefonszámok közt szerepel a Meleg Háttér. Zárójelben megjegyzi: homo és biszexuálisok részére. Ez jó, mert különben azt hinném, hogy valami kellemes dolgot jelent. Ugyanis a magyar nyelvben a meleg szó kifejezetten pozitív kicsengésű! Gondoljunk csak a meleg kenyérre, édesanyánk meleg ölére, az otthon melegére, a tűzhely melegére, a napsütés melegére, meleg, szívélyes üdvözletre, a meleg barátságra, meleg fürdőre, meleg takaróra és még sorolhatnánk. Mind-mind pozitív tartalmú, felhangú. Mit akarnak, hogy gondoljak? Azt, hogy melegnek lenni jó dolog és kívánatos? S mit mond a bibliai nép Istene? Utálatos dolog, s ki kell irtani. Ne használja tehát senki a meleg szót a homoszexuálisokra. Van éppen elég becézése. Nyelvújításként ajánlom helyette az égetnivaló szót, ha már mindenképp ragaszkodnak a normálistól eltérő hőfok jelzésére. S hogy a homoszexualitás megítélése hogyan változott évtizedek alatt, ez tükrözi a társadalom megbetegedését is: bűn, deviancia, betegség, másság...
Mit nem mondok? Másság, egy újabb szó, amit a fentiek szerint elemezhetnénk. A másságot csak a saját autentikus környezetében, vallási, kulturális, nyelvi, éghajlati, gazdasági adottságai mellett övezheti tisztelet. Mindenki kíváncsi más népek kultúrájára, de azt csak a saját hazájában ismerhető meg...

Részlet a Rombolók IV. (Nyelv 1.) bejegyzésből, az írás teljes terjedelmében megtekinthető: ITT!


Rendet akarunk! Ne felejtsük el, a többség a polgári és keresztyén értékek mellett voksolt!
Követeljük hát, hogy ebben a szellemben, töröljék el a homoszexuálisok összes nyilvános megmozdulását! 


P&P

2 megjegyzés:

  1. Gyaurcsány házaspár a buzik között érzik jól magukat... hasonlók a hasonlókkal: degeneráltak a degeneráltakkal;

    VálaszTörlés
  2. a Kanos gyerek ott volt????

    VálaszTörlés