2010. január 12., kedd

Gondolatok Trianonról és a népszavazásról


A népszavazás haszna

Előzmény: ITT!

A december 5-i népszavazás megértéséhez az előzőeket is érdemes szem előtt tartani.
A nemzetellenes kampányra hatalmas forrásokat mozgósítottak a kormánypártok, ez már önmagában is alávaló. Mondhatnám azt is, hogy hazaárulás, de ahhoz előbb honfitársainkká kellene válniuk. Nem elég állampolgárságot szerezni, magyarrá kell válni. Magyar módra élni, hinni, gondolkodni, tenni, érezni…
Befogadtunk idegen vallású, pogány, és hitehagyott népeket, akik közül sokan a saját hazánkban ellenünk fordultak! „Adj a tótnak szállást…” István király sohasem engedte volna be őket, bár reá hivatkoznak! Intelmeiben a beilleszkedni vágyó, (keresztény) népekről szólt, nem másról. Ha nem így lett volna, meghasonlott volna önmagával. 
Az árulás, ami történt, a világon egyedül álló, és példátlan. Mitől féltek valójában? Ide jöhet, egy szorgalmas, szakképzett, jó teherbírású, kreatív, tanulni vágyó, nyelveket beszélő, romlatlan, a természettel harmóniában élő, nemzeti érzelmű, keresztény értékrendű néptömeg! Bizony, szemükben nagy veszélyt jelenthetnek a választásokon, okozhatnak gazdasági felemelkedést, kiszoríthatják a mihasznákat a munkaerőpiacról, visszabillenthetik az etnikai egyensúlyvesztést… Ráadásul őket nem lehet megveretni, meglopni, megfenyegetni, megfélemlíteni, mert ők edzettek, megvédik magukat, s ha kell, honfitársaikat is.
Véleményem szerint, aki december 5-én nemmel szavazott, az, nyugodtan csináltathat génvizsgálatot, hogy megtudja mely nációhoz tartozik! Persze ettől a mi bűnünk, nem kisebb… Képzeljük el, hogy van egy szülőanya, akinek három gyermekéből kettőt, erőszakkal elvesznek… s amikor végre visszakaphatná, akkor azt mondja, köszönöm nem kérem, mert sokba kerül!? Anya az ilyen? Méltók lehetünk így az Anyaország elnevezésre?

Mi a hasznunk, nekünk istenfélőknek a gyalázatos népszavazásból?
December 5-e lerombolta énképünket, önértékelésünk porba hullt… De nem csak ez történt… Felébresztette a magyarországi magyarokat is, csakúgy, mint az Orbán-kormány leváltása… akkor az is politizálni kezdett, aki korábban soha nem foglalkozott ilyesmivel. December 5-e után többen látogatnak a határon túlra, többen keresik fel a szomszédos államokban élő magyarságot, mint korábban bármikor. Még többen akarnak elzarándokolni Csíksomlyóra, és már mindenki tudja ki az a Böjte Csaba testvér. Több művet olvasunk Wass Alberttől, Nyírő Józseftől és Márai Ferenctől… Egyre több személyes kapcsolat szövődik és erősödik. Egyre többen leszünk magyarok határainkon belül is, mert a kinti magyarság segített, segít nekünk itthon hazatalálni. Igazi, közös otthonra lelni.

Köszönjük!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése